Zoet

Taarten bakken doen we graag zelf. Maar we hebben ook mooie patisserie van Holtkamp en een fantastische collecite (verantwoorde) chocolade.

Patisserie

Aan de Vijzelgracht in hartje Amsterdam vind je patisserie Holtkamp. Alle producten worden dagelijks met veel aandacht en liefde gemaakt, handmatig en steeds volgens traditionele receptuur.

Ze maken overigens alleen wat ze zelf erg lekker vinden – en daar kunnen wij ons helemaal in vinden.

Boerenjongens kan alle producten leveren. Kijk wat we in de winkel hebben of bestel je favoriet voor de zekerheid. Bel voor 12.00 uur en we hebben het de volgende dag voor je klaar staan. Verkrijgbaar zijn onder andere:

  • Citroen-meringue
  • Chocolade-truffel
  • Cheesecake
  • Frambozentaart
  • Champagne
  • Appeltaart
  • Chipolatataart
Chocolade

Tony Chocolonely

De allerlekkerste chocolade maar zonder nare bijsmaak. Tony Chocolonely koopt de cacao rechtstreeks van boeren in Ghana en Ivoorkust en gebruikt zoveel mogelijk fairtrade en biologische ingrediënten. Een prachtige missie en... geweldig lekkere chocolade!

Bonbons van Van Chocolade
Nee, geen typefout. Van Chocolade heet het bedrijf van Henk Storm dat handgemaakte bonbons vervaardigd. Met een achtergrond als chef-kok staat Henk garant voor lekkere, nieuwe, uitdagende en spannende smaakcombinaties die per seizoen veranderen. Gemaakt met uitsluitend Fairtrade chocolade en biologische ingrediënten.

Van der Burgh
Ook in de Eetwinkel: het Nederlandse merk Van der Burgh Chocolaad. Handgemaakte chocolade. Fairtrade natuurlijk. En ook nog eens handmatig verpakt in schitterende wikkels. Behalve erg lekker ook een prachtig cadeautje. Voor jezelf bijvoorbeeld.

Dolfin
De Belgische meester-chocolatiers van Dolfin combineren al decennia natuurlijke ingrediënten met chocolade. Fruit, kruiden, aromaten, bloemen, essentiële oliën en zelfs de grote klassiekers worden harmonieus en subtiel met elkaar gecombineerd.

En dan hebben we ook nog chocolade van Barú, Love In A Box en het spectaculaire Lakrids.