Zoet

Taarten bakken doen we graag zelf. Maar we hebben ook mooie patisserie van Holtkamp en een fantastische collecite (verantwoorde) chocolade.

Patisserie

Bij Eetwinkel Boerenjongens kun je volop genieten van de legendarische patisserie van Holtkamp Horeca. Dagelijks vers en met veel liefde en aandacht bereid. Ze maken overigens alleen wat ze zelf ook erg lekker vinden - en daar kunnen we ons helemaal in vinden.

Kom dus langs in Amstelveen of op IJburg voor een kop koffie of thee met de fijnste patisserie!

 

 

Chocolade

Tony Chocolonely

De allerlekkerste chocolade maar zonder nare bijsmaak. Tony Chocolonely koopt de cacao rechtstreeks van boeren in Ghana en Ivoorkust en gebruikt zoveel mogelijk fairtrade en biologische ingrediënten. Een prachtige missie en... geweldig lekkere chocolade!

Bonbons van Van Chocolade
Nee, geen typefout. Van Chocolade heet het bedrijf van Henk Storm dat handgemaakte bonbons vervaardigd. Met een achtergrond als chef-kok staat Henk garant voor lekkere, nieuwe, uitdagende en spannende smaakcombinaties die per seizoen veranderen. Gemaakt met uitsluitend Fairtrade chocolade en biologische ingrediënten.

Van der Burgh
Ook in de Eetwinkel: het Nederlandse merk Van der Burgh Chocolaad. Handgemaakte chocolade. Fairtrade natuurlijk. En ook nog eens handmatig verpakt in schitterende wikkels. Behalve erg lekker ook een prachtig cadeautje. Voor jezelf bijvoorbeeld.

Dolfin
De Belgische meester-chocolatiers van Dolfin combineren al decennia natuurlijke ingrediënten met chocolade. Fruit, kruiden, aromaten, bloemen, essentiële oliën en zelfs de grote klassiekers worden harmonieus en subtiel met elkaar gecombineerd.

En dan hebben we ook nog chocolade van Barú, Love In A Box en het spectaculaire Lakrids.