Over ons

Is het lekker?
Net zoals onze klanten zijn we bij Eetwinkel Boerenjongens gek op lekker eten.
Waarom zou je niet elke dag genieten als er zoveel lekkere, mooie, liefdevol bereide en eerlijke producten zijn?

Daarom vind je in onze eetwinkel op IJburg naast onze zelfbereide gerechten een prachtig aanbod producten van zorgvuldig geselecteerde leveranciers.

Waar komt het vandaan?
Wij hebben een voorkeur voor producten uit de buurt. Goede lokale, regionale of landelijke leveranciers geven we graag een podium in onze eetwinkel. Bijkomend voordeel: we kennen onze leveranciers vaak persoonlijk en weten hoe ze denken en werken.

Hoe wordt het gemaakt?
Ook hoe iets wordt gemaakt vinden we heel belangrijk. Wordt er duurzaam omgegaan met mens, dier en natuur? Wordt er met eerlijke ingrediënten gewerkt? De meeste van onze producten zijn biologisch. Maar dat het lekker is, dat vinden we het belangrijkste.

Kom genieten!
Kijk rond, lees meer over ons aanbod en vooral: kom proeven en genieten van het beste uit de buurt bij Eetwinkel Boerenjongens op IJburg! En probeer ook onze biologische catering eens.

Altijd op zoek naar nieuwe producten
We zijn altijd geïnteresseerd in mooie, eerlijke en ambachtelijk bereide producten. Kleinschalige producenten of leveranciers die zich verwant voelen met onze filosofie worden dan ook van harte uitgenodigd om kennis te maken met Eetwinkel Boerenjongens.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We geven op verschillende manier invulling aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo bieden we werkgelegenheid voor Wajongers en langdurig werklozen. Natuurlijk rijden we elektrisch. En we steunen bijvoorbeeld Ronald McDonald.

In de Ronald McDonald Huizen logeren ouders, broertjes en zusjes van zieke kinderen die zijn opgenomen in het Emma Kinderziekenhuis of VU medisch centrum.

Ze vinden er niet alleen een bed maar ook een plek om tot rust te komen en steun te vinden bij andere ouders en vrijwilligers.

Een fantastische instelling dus en daar wil een groep ondernemers uit de regio Amsterdam zich sterk voor maken. De Business Breakfast Club heeft als primair doel de twee huizen in Amsterdam financieel te ondersteunen.

Eetwinkel Boerenjongens is al vanaf het begin lid van de Business Breakfast Club. Het is nu eenmaal een oude boerenwijsheid dat je zorgt voor elkaar. We maken ons er graag sterk voor dat mensen bij hun dierbaren kunnen zijn!