Over ons

Is het lekker?
Net zoals onze klanten zijn we bij Eetwinkel Boerenjongens gek op lekker eten.
Waarom zou je niet elke dag genieten als er zoveel lekkere, mooie, liefdevol bereide en eerlijke producten zijn?

Daarom vind je in onze eetwinkel op IJburg naast onze zelfbereide gerechten een prachtig aanbod producten van zorgvuldig geselecteerde leveranciers.

Waar komt het vandaan?
Wij hebben een voorkeur voor producten uit de buurt. Goede lokale, regionale of landelijke leveranciers geven we graag een podium in onze eetwinkel. Bijkomend voordeel: we kennen onze leveranciers vaak persoonlijk en weten hoe ze denken en werken.

Hoe wordt het gemaakt?
Ook hoe iets wordt gemaakt vinden we heel belangrijk. Wordt er duurzaam omgegaan met mens, dier en natuur? Wordt er met eerlijke ingrediënten gewerkt? De meeste van onze producten zijn biologisch. Maar dat het lekker is, dat vinden we het belangrijkste.

Kom genieten!
Kijk rond, lees meer over ons aanbod en vooral: kom proeven en genieten van het beste uit de buurt bij Eetwinkel Boerenjongens op IJburg! En probeer ook onze biologische catering eens.

Altijd op zoek naar nieuwe producten
We zijn altijd geïnteresseerd in mooie, eerlijke en ambachtelijk bereide producten. Kleinschalige producenten of leveranciers die zich verwant voelen met onze filosofie worden dan ook van harte uitgenodigd om kennis te maken met Eetwinkel Boerenjongens.