Wijn

Bij Eetwinkel Boerenjongens vind je niet alleen heel veel biologische wijnen, je krijgt er meteen het advies van onze vinoloog Ton bij! Hou Facebook in de gaten want hij organiseert af en toe ook een proeverij.

Waar je altijd voor langs kunt komen is de wijn op de ton van Ton. Hij is namelijk altijd op zoek naar een bijzondere wijn voor een scherpe prijs. Maar let op: deze wijnen zijn vaak beperkt leverbaar.

Overtuigd van de goede smaak van Ton? Kies dan voor een voordelig, makkelijk en erg lekker wijnabonnement (zie hieronder).

Wijnabonnement

Met het Boerenjongens abonnement Seizoenswijnen krijg je vier keer per jaar een doos wijn thuisbezorgd. In de doos zitten 12 flessen (2 x 6 soorten) met wijn die goed bij het jaargetijde past. De wijn is altijd op dronk en blijft dat ook zeker nog een jaar.

Telkens weer verrassend, lekker makkelijk en ook nog eens zo’n 15% voordeliger. De doos wordt gratis thuisbezorgd. Afhalen kan natuurlijk ook. 

Meld je aan in de winkel of of download hier het inschrijfformulier, vul het in en neem het mee naar de eetwinkel.

Prijs: € 90 per kwartaal  (2 x 6 verschillende wijnen). Het abonnement kan op elk moment worden opgezegd, maar wel uiterlijk een maand voor de bezorging. 

Meer weten? Mail onze vinoloog Ton: info@boerenjongens.nl

 

 

Bier

Maar liefs 7 soorten bier van Brouwerij ’t IJ vind je in de schappen van Eetwinkel Boerenjongens. Echte speciaalbieren in Amsterdam gebrouwen. Ongepasteuriseerd en ongefilterd.

Bierderij Waterland in Monnickendam brouwt heerlijke bieren van biologische grondstoffen. Pure smaak en geen onnodig gebruik van chemische pesticiden bij onze ingredienten. 

Birdbrewery uit Diemen: kwaliteitsbieren die toegankelijk zijn voor velen en bijzonder voor de kenner.

Behalve de bieren van de hierboven genoemde brouwerijen hebben we nog een paar mooie bieren geselecteerd.

Koffie en thee

Biologisch en rijk van smaak zijn de zorgvuldig geselecteerde koffievariëteiten die je bij Eetwinkel Boerenjongens vindt. 

Koffie / Bonen (500 g)
Bioblend Traditional (biologisch)
Zeer krachtige en uitgesproken biologische melange. Intens van smaak met nuances van noten en cacao.

Peru Cecovasa (organic & fair trade)
Rijk, fris en krachtig van smaak. Afkomstig van biologische plantages in Peru. Fair trade voor betere leef- en werkomstandigheden.

Ethiopië Sinidu (biologisch & fair trade)
Vol, verfijnd en rijk van smaak. Biologische koffie met Max Havelaar keurmerk.

Decafeo (biologisch & fair trade)
Volle en rijke decaf melange van biologische bonen.

Koffie / Snelfilter 

Peru Cecovasa (organic & fair trade) 

Rijk, fris en krachtig van smaak. Afkomstig van biologische plantages in Peru. Fair trade voor betere leef- en werkomstandigheden.

Thee 

Whittard,

Cartright & Butler

Verder in de Eetwinkel: topkwaliteit van Numi, Peeze en Mr. Jones!

Hot chocolat

Sappen, limonade en siroop

Lekker voor alle leeftijden. Bij Boerenjongens haal je de heerlijkste vruchtensappen van Mariënwaerdt, puur geperst van het eigen fruit van dit landgoed in de Betuwe. Maar we hebben ook mooie sappen van Lekker Puur van Vink Fruitboerderij.

De prachtig gebottelde siropen en limonades van Belvoir zijn gemaakt van pure vruchtensappen, zonder toevoeging van smaak- of kleurstoffen en zonder conserveringsmiddelen. De siropen zijn ook perfect als smaakmaker in desserts, verse fruitsalades, cocktails en ijs.

Ook bij Eetwinkel Boerenjongens: organische frisdranken van Naturfrisk. Puur natuur, fantastische smaak en uiteraard zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. We hebben de volgende frisdranken in de winkel: Lemonade, Cola, Elderflower, Bitter Lemon.

Fever tree  mooie eerlijke tonic een smaak die bovenalles uitstijgt, puur of in mooie  Gin-Tonic ’s.