Nu binnen: Groene BoerenGrasKaas!

Deel deze pagina

Nu weer verkrijgbaar: de originele, rauwmelkse groene BoerenGrasKaas! De koeien hebben een winter lang binnen gestaan en dag in dag uit bix en hooi lopen knagen. In april mochten ze tot hun grote plezier weer naar buiten en vers gras eten. En dat plezier proef je af aan deze zeer jonge, milde kaas. 

Kaas van koeien op stal  heet hooikaas. Van de melk van koeien in de wei wordt graskaas gemaakt. Vers gras dus en dat geeft extra smaak aan de kaas. Het is niet alleen lekker maar ook gezond. Graskaas bevat o.a. extra bètacaroteen dat door ons lichaam wordt omgezet in vitamine A. Weidemelk bevat bovendien meer onverzadigde vetten.

Deze originele, groene BoerenGrasKaas wordt gemaakt in het Groene Hart van rauwe koemelk. Past op  ieder kaasplateau maar is ook heerlijk op een bruine boterham natuurlijk!

Terug naar alle blogs