Nieuwe website Eetwinkel Boerenjongens

Deel deze pagina

We waren al een tijdje bezig om een nieuwe website voor Eetwinkel Boerenjongens te ontwikkelen. Het assortiment was inmiddels flink uitgebreid en aangepast en ook de winkel op IJburg zelf begon een andere uitstraling te krijgen. Tijd voor iets nieuws dus.

Vlak voor de kerst werd onze oude website helaas gehackt en moesten we noodgedwongen even op zwart. Dat kwam met de feestdagen voor de deur natuurlijk erg ongelegen, maar gelukkig konden we wel via de Eetwinkel Boerenjongens facebookpagina blijven communiceren over onze verse maaltijden van de dag.

Inmiddels zijn we live. We hopen dat deze site niet alleen informatief maar vooral ook enthousiasmerend werkt. En dat we je binnenkort mogen ontvangen bij Eetwinkel Boerenjongens op IJburg. Hét adres voor goed, eerlijk en vooral heerlijk eten.

Voor onder andere verse maaltijden, brood van het Vlaamsch Broodhuys, worst van Brandt & Levie, een rijke collectie Hollandse en buitenlandse kazen, koffie, thee en biologische wijnen, kun je nu zes dagen per week bij ons terecht.

We zijn open van dinsdag tot en met zondag van 09.00 tot 19.30 uur. Ook op zondagmorgen hebben we vers brood! Kom dus kijken, inspiratie opdoen en vooral volop genieten van het Beste uit de Buurt!

Nieuwe website voor Eetwinkel Boerenjongens

Terug naar alle blogs